Wellness

Wellness

Jokaisen naisen vartalo on ainutkertainen ja sillä on oma historiansa. Siinä näkyvät elämän ilot ja murheet. Perinnöllisyys, ravinto ja elämäntavat saavat sen vanhenemaan enemmän tai myöhemmin. Hyvä vartalo on merkki terveydestä ja kauneudesta. Ylellisessä vartalon hoitamisessa yhdistyvät rentouttaminen ja kiinteyttäminen.

Erikoishoidot tuovat kauneutta ja hyvinvointia. Anna itsellesi mahdollisuus saada upea hyvän olon kokemus, joka ei ainoastaan anna iholle intensiivistä kosteuttavaa vaikutusta, vaan myös tunnekokemuksen, joka saadaan eksoottisten kasvien ja hedelmien tuoksuista ja tehokkuudesta.

AROMATERAPEUTTINEN HIERONTA 60 min.
Aromaterapia on yli 4000 vuotta vanha kokonaisvaltainen hierontamenetelmä puhtailla eteerisillä öljyillä jotka tasapainottavat ja rentouttavat kehoa ja mieltä. Öljyt ovat peräisin kukista, kasvien lehdistä, yrteistä, puista ja juurista sekä hedelmistä ja niiden kuorista. Aromaterapeuttisessa hieronnassa tuoksu vaikuttaa mieleen ja kehoon aivojen tunnekeskuksen kautta, ja samanaikaisesti tapahtuva hieronta laukaisee kehon ja mielen jännitystiloja. Hieronta rentouttaa lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja antaa energiaa. Luonnollisten eteeristen öljyjen ja aromaterapian yhdistelmä on vaikutukseltaan puhdistava ja kudosten hapenottokykyä edistävä. Hieronnan esteet ovat: raskaus ja imetys, sydänsairaus, kemoterapia, sädehoito, epilepsia.

HOT STONE-kivihieronta
Tehokas ja rentouttava hoito, jossa kivet lämmittävät mukavasti ja hierontaöljy hoitaa ihoa. Hot Stone-hieronta perustuu ikivanhaan intialaiseen Ayurveda-lääketieteeseen. Hieronta suoritetaan basalttikivillä. Basaltti kuuluu vulkaaniseen kivilajiin ja on yleisin kuumakivihieronnassa käytetty kivi, joka sisältää paljon mineraaleja. Basalttikivi lämpenee helposti, pitää lämpöä hyvin ja luovuttaa sitä hitaasti. Hieronnassa basaltti on ihoystävällinen, pehmeä ja hyvin liukuva. Hieronnassa hyödynnetään eri kokoisia kiviä erilaisilla hierontaotteilla hierottavan kehoalueen mukaan. Kivihieronta edistää verenkiertoa ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia syvältä, luo harmonisen ja tasapainoisen mielialan. Hoito antaa syvemmän ja kauemmin kestävän rentoutuksen. Syys- ja talviaikaan aivan ihana hoito. Hieronta ei tehdä raskauden aikana tai jos on syöpä. Hieronnan kaksi vaihtoehtoa:

Selkä/niska-hartia 30 min.
Kokovartalo 60 min.

KASVOLYMFAHIERONTA 30 min.
Kevyt ja rentouttava sormien painelu ja sively. Hieronta vähentää stressiä, vilkastuttaa lymfanesteen- sekä verenkiertoa, vähentää turvotusta ja kirkastaa ihonväriä. Lymfakierron parantamisen avulla autetaan kasvolihaksia rentoutumaan ja ihoa vastaanottamaan sen tarvitsemia hoitoaineita. Kasvohieronta saa ihon näyttämään kiinteämmältä ja nuoremmalta. Erinomainen esim. ennen ja jälkeen kauneusleikkauksen.

RENTOUTTAVA KLASSINEN HIERONTA
Hieronta stimuloi energian- ja veren- sekä nestevirtausta. Se poistaa turvotusta ja lievittää kipuja. Hieronta on tehokas mm. selluliitin käsittelyssä. Hieronnan esteet ovat: raskaus/imetys, akuuttitulehdukset, avohaavat, tuoret arvet ja syöpä. Hieronnan vaihtoehdot:

Hartia-selkä 30 min.
Kokovartalo 60 min.
Jalkahieronta 30 min.
Käsihieronta 15 min.
Päähieronta 30 min.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 45 min.
Intialainen päänhieronta perustuu vanhaan intialaiseen perhetraditioon ja kuuluu Ayurvedaan. Intialainen päänhieronta on erittäin laaja-alaisesti vaikuttava ja lihaksia rentouttava hoitomuoto. Hoito sisältää hierontaa, sivelyä, painelua, koputusta ja pientä tukistustakin, joilla kaikilla on oma tarkoituksensa. Tämä kaikki tapahtuu rentoutuvassa makuuasennossa ja rauhoittavaa musiikkia kuunnellen. Hieronta aloitetaan hartiaseudulta edeten olkavarsiin ja niskaan. Hoito sisältää pään, korvien sekä kasvojen käsittelyn. Intialainen päänhieronta soveltuu erinomaisesti stressin hoitoon, päänsärkyongelmiin ja jännitystiloihin. Hoito on erittäin rentouttava ja parantaa unen laatua. Intialaisen päänhieronnan vaikutus:
- vähentää stressiä
- aivojen ja kudosten hapensaanti paranee
- vilkastuttaa lymfanesteen kiertoa sekä verenkiertoa
- vilkastuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta
- tasapainottaa koko kehoa
Ennen hoidon aloittamista on hyvä tietää, ettei asiakkaalla ole estettä hieronnan tekoon. Tällaisia sairauksia ovat: aivoverenkierron häiriöt, tulehdus-sairaudet, kuume, menierentauti (sisäkorvan sairaus), syöpä, epilepsia, päänalueen vammat sekä tartuva iho-sairaus.

HAVAIJILAINEN HIERONTA 75 min.
Rentouttava ja hemmotteleva kokovartalohieronta. Koe jotain ainutlaatuista! Yli 2000 vuotta sitten perinteiset Havaijilaiset kahuna hierojat tunsivat salaisia tapoja vapauttaa kehossa olevia jännitystiloja. Havaijilaisilla on uskomus, että kaikki mitä tapahtuu ihmisen mielessä, kuten aiemmat elämänkokemukset ja traumat, varastoituvat ihmisen kehoon. Havaijilainen hieronta on yhdistelmä kehon kokonaisvaltaista pyhää kosketusta ja muinaista rituaalia. Hieronta suoritetaan lämpimällä öljyllä ja se sisältää toistuvia, harmonisia pitkiä liikkeitä, erilaisia syvälle ulottuvia tekniikoita, nivelten käsittelyä ja akupainantaa. Kaikki hierontaliikkeet ovat kuin aaltoja, jotka hyväilevät asiakkaan vartaloa. Hieronta vaikuttaa fyysisellä, emotionaalisella ja henkisellä tasolla. Hieronta sopii erityisesti naisille ja myös morsiamelle sekä niille, jotka eivät siedä voimakasta hierontaa. Seuraavat seikat, jotka vaikuttavat asiakkaan olotilaa heikentävästi. Ne eivät ole ehdottomia, mutta ne otetaan huomioon ennen hierontaa:
- sydän ja verisuonisairaudet
- diabetes-alentunut lämmöntunne/tunnottomuus
- syöpä, neurologiset/munuaissairaudet
- ihosairaudet (sieni tai voimakas psoriaasis)
- suonikohjut, tyrä
- raskaus ja imetys
- tulehdukset/rikkoutunut iho
- lääkitys, joka vaikuttaa voimakkaisiin lämpötilan vaihtoeroihin
- tuoreet vammat
Hieronnan jälkeen koko keho on rentoutunut syvällisesti ja kokonaisvaltaisesti sekä sen luontainen olotila on palautunut. Havaijilaiset uskovat, että kun kehossa olevat energian tukokset vapautetaan, on mahdollista tehdä hyviä päätöksiä ja valintoja elämässä ja elää hyvää elämää.

WELL-BEING CHOCOLAT suklaahieronta 60 min.
Vartalon helliminen laukaisee mielen ja lihasten jännitykset. Tämä aidosta ja puhtaasta kaakaosta valmistettu hierontasuklaa on 100% puhdas kaakaovalmiste, joka sisältää paljon polyfenoleja ja tannineja sekä tehokkaita antioksidantteja. Argaaniöljy ravitsee ja lisää ihon kimmoisuutta sekä virkistää soluainevaihduntaa. Viettelevät tuoksut vapauttavat endorfiineja ja antavat kokonaisvaltaisesti hyvän ja rentouttavan olon. Kasviuutteiden sekä valittujen ja tutkittujen hoitoainekoostumusten ansiosta hoidosta tulee aivan erityinen aisteja herättävä, kehoa ja mieltä tervehdyttävä ja kaunistava rituaali. Tämä hieronta sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin kuivalle iholle. Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.