Kädet ja jalat

Kädet ja jalat

Kädet

Kädet ovat ilmaisullisin osa kehostamme. Kädet ovat aina näkyvissä. On tärkeä, että ne myös näyttävät kauniilta. Käsien ja kynsien kuntoon vaikuttavat jatkuvasti mm. lämpötilan muutokset, kovat pesuaineet, shampoot ja veden kuivattava vaikutus. Käsistä tulee kuivat ja kynsistä hauraat. Käsihoidoissa olen valinnut saksalaisen LCN-sarjan. LCN on maailman johtava käsi-ja kynsikosmetiikan valmistaja. Käsi- ja kynsihoitotuotteet ovat ainutlaatuisia ja luonnonmukaisia. Tuotteiden aktiivisten ainesosien yhdistelmä suojaa ihoa kuivumiselta sekä kuumuuden ja kylmyyden aiheuttamia haittoja vastaan. Valitse itsellesi monipuolisesta valikoimastani käsihoidon ja anna käsien voida hyvin!

HAND SPA-HEMMOTTELUHOITO 60 min.
Sisältää kuorinnan, virkistävän kylvyn, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, hieronnan ja lakkauksen (valitsemasi kynsilakka mukaan).

KLASSINEN HOITO 30min.
Sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen ja lakkauksen (ei väri).

PARAFIINIHOITO 15min.
Hemmotteleva, pehmittävä, kosteuttava ja ihon ikääntymistä tehokkaasti hidastava käsihoito erityisesti kylminä vuodenaikoina sekä silloin, kun kädet ovat erityisen kuivat ja karheat. Hoito vahvistaa kudoksia, helpottaa nivelsärkyä, vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja parantaa verenkiertoa. Ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Jo ensimmäinen hoito antaa näkyviä tuloksia.

LUXUS KÄSIHOITO 75min.
Tehokas anti-age hoito käsille ja kynsinauhoille. Käsienhoitotuotteet uudistavat käsien ihoa ja häivyttävät ikäviä pigmenttiläikkiä. Tehokkaat aktiiviaineet ja kasvipohjaiset öljyt jälleenrakentavat ja kiinteyttävät käsien ihoa. Käsien ihosta tulee silkkimäisen pehmeä ja tasainen. Hoito sisältää kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, käsiseerumin, käsihieronnan lämpimällä parafiiniöljyllä, naamion ja lakkauksen (valitsemasi kynsilakka mukaan).

NATURAL NAIL BOOST-menetelmä
Natural Nail Boost-menetelmä (NNB) vahvistaa, suojaa ja auttaa kasvattamaan luonnollisesti kauniit ja vahvat kynnet. Kauniit luonnonkynnet ovat erittäin suositut. Mutta luonnonkynnet eivät ole aina kauniit. Useissa tapauksissa sekä naiset että miehet kärsivät heikoista, pehmeista kynsistä ja murenevasta kynsipedistä. Luonnonkynnet voivat olla heikentyneet rakennekynsien vuoksi. NNB-menetelmä suojaa kynttä ja antaa kestävän, geelilakkamaisen pinnan kynnelle. NNB-geelin voidaan antaa kasvaa pois kynneltä ajan myötä tai vaihtoehtoisesti huoltaa tarvittaessa. NNB-geeli sopii hyvin:
- lakkauksen pohjaksi
- asiakkaille, joilla on heikot ja liuskoittuvat kynnet
- asiakkaille, jotka haluavat vahvistaa ohuita kynsiä mutta eivät halua rakennekynsiä
- asiakkaille, joilla on syviä uurteita kynsissä ja jotka haluavat tasaisen lopputuloksen
- miehille, joilla on heikot, ohuet ja liuskoittuvat kynnet

Jalat

Hyvin hoidetuista jaloista saat paljon iloa ja voit paremmin. Tässä on muutama vinkki: huolehdi jalkojesi päivittäisestä puhtaudesta, pidä jalkasi hyvässä kunnossa oikeilla hoitotuotteilla, valitse huolella jalkinesi ja sukkasi, liiku monipuolisesti, vahvistat samalla jalkojesi lihaksia ja käy säännöllisesti jalkahoidossa. Jalkahoidoissa käytän saksalaista Camillen- ja kanadalaista Footlogix-tuotesarjaa. Kaikissa Camillen tuotteissa on tärkeänä aktiiviaineena luonnon kamomillauutetta. Footlogix on maailman ensimmäinen ja ainoa jalkojenhoitosarja, jossa lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen. Sarjan teho perustuu jalkahoitoammattilaisten ja tutkijoiden yhteistyöhön sekä oikeanlaisiin raaka-aineisiin. Sarjan tuotteiden valmistuksessa käytetään patentoitua Dermal Infusion Technology (DIT), jonka avulla vaikuttavat aineet saadaan kulkeutumaan tehokkaasti kaikkiin ihon kerroksiin. Tulokset ovat näkyviä ja hoito on miellyttävää. Hoidon jälkeen jalat tuntuvat silkinpehmeiltä, ovat terveet ja voivat hyvin. Camillen ja Footlogix monipuolisesta valikoimasta löytyy perustuotteiden lisäksi erikoistuotteita diabeetikoiden ja vanhusten ohuelle ja hauraalle iholle sekä tuotteita erilaisille jalkojen iho-ongelmille. Jalkahoito-valikoimastani löytyy kolme erilaista hoitoa:

SPA-HOITO 90 min.
Täydellinen jalkahoito, joka sisältää kylvetyksen, kuorinnan, perusjalkahoidon, kevyen jalkapohjahieronnan sekä naamion tai lakkauksen (valitsemasi kynsilakka mukaan).

KLASSINEN HOITO 60 min.
Täydellinen jalkahoito, joka sisältää kylvetyksen ja perusjalkahoidon.

SOFT HANDS & SILKY FEET 180 min.
Uudistava hemmottelupaketti käsille ja jaloille. Soft Hands on todellinen luxus anti-age hoito, joka korjaa ja ravitsee käsiä. Silky Feet Spa-jalkahoito koostuu virkistävästä jalkakylvystä ja kuorinnasta, ravitsevasta naamiosta sekä täydellisestä pedikyyristä lakkauksella (valitsemasi lakkapullo mukaan) tai kevyellä jalkahieronnalla. Loistava lahjavalinta itsellesi tai läheisellesi. Paketin yhteishinta: 115e (norm. 135e).

KEVYT HOITO 30 MIN.
Nopea apu tarvitseville. Hoito sisältää vain kynsien ohennusta ja leikkausta, kynsinauhojen siistimisen sekä kevyen raspauksen.