Meikit ja ripset

Meikit ja ripset

LCN on hyvin tunnettu saksalainen käsi-ja kynsikosmetiikan valmistaja. LCN valikoimaan kuuluu myös meikkisarja, joka sopii hyvin vaativillekin asiakkaille. Tämä elegantti sarja yhdistää korkealaatuiset ainesosat ja tyylikkäät pakkaukset perinteisen designin kanssa. Korkea LCN-laatu varmistaa täydellisen pysyvyyden ja tyytyväisyyden. LCN-meikit:
-ammattilaisten kehittämä
-kevyt rakenne, joka ei tuki ihohuokosia
-täysin ilman parabeeni- ja mineraaliöljyjä
-dermalogisesti testattu
-tuotteet noudattavat Euroopan kosmetiikkasäädöksiä
-hyvä hinta/laatu-suhde

Luon asiakkaan persoona korostava meikki arkeen tai juhlaan sekä meikki elämäsi ikimuistoisiin hetkiin esim. vanhojenpäivät, ylioppilas- tai morsiusmeikki. Meikit tehdään aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Halutessasi voit tuoda mukaan kuvia sinua miellyttävistä tyyleistä. Juhla-asulla on myös iso merkitys meikkiin.

Juhlameikki Säväytä juhlissa! Astu tärkeään tilaisuuteen kauniina ja itsevarmana. Juhlameikki kestää koko päivän tai pidemmän illan sekä mahdollisen herkän hetken. Juhlameikki sisältää halutessasi irtonaiset ripsitupsut.

Morsiusmeikki viimeistelee tärkeän päiväsi ja tekee sitä ikimuistoisen. Morsiusmeikiin kuuluu aina koemeikki. Myös sulhaselle voin tehdä kevyen ehostuksen. Morsiusmeikki on varattavissa ainoastaan puhelimitse.

Päivämeikki on juhlameikkiä kevyempi ja sillä tuodaan esille kasvojen parhaita puolia luonnollisella ja hillityllä tavalla. Sopii esim. tapaamisiin tai työhaastatteluun. Iltatilaisuuksiin suosittelen juhlameikkiä.

Kevyt ehostus on kevyempi versio päivämeikistä, esim. kasvohoidon jälkeen kasvoille hipaistaan kevyesti puuteria ja huuliin huulikiiltoa/huulipunaa.

Onnistunut meikki on kantajansa näköinen ja pitkäkestoinen.

Meikkiopastus Tarjoan myös henkilökohtaista meikkiopastusta, jossa käydään läpi meikin perustekniikka, itselle sopivien värien käyttö, valon merkitystä meikkatessasi sekä erilaisten siveltimien ja muiden meikkausvälineiden käyttöopastusta. Opastuksen aikana sinulla on mahdollisuus päivittää meikkipussin sisältö ajantasalle.

Huolitellut ripset ja kulmat ovat tärkeät jokaiselle naiselle. Ne korostavat katsetta ja tuovat varmuutta olemukseen 24 tuntia vuorokaudessa. Siksi niiden ulkonäköön kannattaa kiinnittää huomiota. Valikoimassani löydät kestovärjäykset ja ripsipermanentit.

RIPSIPERMANENTTI
RefectoCil-ripsipermanentti on tehokas ja hellävarainen tapa taivuttaa sekä korostaa omia ripsia ilman ripsipidennyskuituja ja voimakkaita liimoja. Ripsien tyviosat taivutetaan rullien avulla. Kolmen erikokoisen rullan (S, M ja L) ansiosta jokaiselle asiakkaalle voidaan valita ripsien kaarevuus yksilöllisesti ripsien pituudesta ja muodosta riippumatta.  Kollageenia sisältävällä RefectoCil-ripsipermanentilla saadaan ripsiin kaunis kaarevuus, joka saa silmät näyttämään suuremmilta ja antaa katseelle ilmaisuvoimaa. Samalla ripset saavat hoitoa. Lopuksi halutessasi kulmia ja ripsiä voidaan värjätä kestovärillä. Ripsistä tulee upean tummat ja kaarevat. Käsittely on huoleton ja pysyy ripsissä jopa 6 viikkoa. Ikäraja 16 vuotta.

REFECTOCIL-kestovärjäys
RefectoCil on ripsien ja kulmakarvojen kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntija. RefectoCil-kestovärit antavat pysyvän ja kauniin värjäystuloksen. RefectoCil sopii hyvin myös herkkille asiakkaille. Kestovärit ovat turvallisia ja ne värjäävät nopeasti. Värivaihtoehdoista jokainen löytää omansa. Ikäraja 16 vuotta.