Kasvot

Kasvot

Jokainen iho on yksilöllinen. On tärkeää että ihoa hoidetaan sen todellisen tarpeen mukaisesti. Kasvot ansaitsevat hoidon, joka todella tehoaa. Parhaat tulokset saat säännöllisellä hoidolla ja yksilöllisellä suunnitelmalla.

Käytössäni on erittäin tunnettu ja arvostettu ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Ella Baché, joka tarjoaa edistyksellisiä ja ainutlaatuisia ihonhoitomenetelmiä. Sarjan filosofia perustuu luonnollisiin raaka-aineisiin, jotka edistävät sekä kasvojen että vartalon ihon luontaista kauneutta. Raaka-aineiden korkea laatu ja puhtaus tekevät tuotteista ihanteellisia jopa kaikkein herkimmälle iholle. Ella Baché käyttää kauneuden hoitoon samoja terveellisiä ravintoaineita, joilla herkuttelet voidaksesi hyvin. Tehotuotteiden korkeat pitoisuudet sekä imeytymisen kannalta optimaaliset koostumukset tuovat vaativien iho-ongelmien hoitoon näkyviä tuloksia. Kuurina käytettävät tuotteet sopivat hyvin täsmähoidoksi vaativalle iholle, erityistarpeisiin ja sarjahoitojen tueksi. Ne täydentävät päivittäisiä ihonhoitorutiineja saaden ihon taas näyttämään parhaat puolensa.

Ella Baché on hoitanut rakkaudella suomalaista ihoa vuodesta 1969. Osa tuotteista on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. Modernit tehotuotteet, luomuvalikoima ja ihanat klassikot ovat suosiossa vuodesta toiseen. Perusteellinen tutkimus ja jatkuva tuotekehitys pitävät tuotteet kehityksen kärjessä. Jokainen Ella Bachén tuote on käynyt läpi laajat kliiniset testit, vaativat dermatologiset testit sekä käyttötestit ilman eläinkokeita. Ella Baché tarjoaa tehokkaita ja täsmällisiä ratkaisuja juuri sinun ihollesi. Huolella hoidettu iho kiittää näyttämällä ja tuntumalla hyvältä joka päivä!

Ella Baché

Laitehoidot tuovat tehoa hoitoihin ja nopeuttavat näkyvien tuloksien saavuttamista. Näistä syistä laitehoitojen kysyntä on ollut tasaisessa kasvussa jo pitkään. Studio Skin Expert on innovatiivinen ja monipuolinen hoitolaite, jossa yhdistyvät ultraääni sekä LED valoterapia. Se elvyttää ja virkistää ihoa stimuloimalla verenkiertoa, lymfa-aineenvaihduntaa ja solujen jakautumista. Ihon uusiutuessa sen pinta muutuu tasaisemmaksi ja aktiiviset raaka-aineet imeytyvät paremmin syvemmälle ihoon. Huokosten pienentyessä iho näyttää tasaisemmalta ja pysyy elivoimaisena ja raikkaana. Studio Skin Expert hoidot valintasi mukaan: Klassinen ultraäänikasvohoito, Puhdistava Detox tai Pur´Aromatics hoito poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet, kuona-aineet, liian, pölyn ja nostattaa talia. Anti-age tai Lifting hoidossa tehostetaan kosteuden palautumista ja ikääntymisen merkkien tasoittumista. Hoito saa ihon tuntumaan kiinteältä ja tasaiselta. SensiBeautics tai Hydra Repulp hoidossa punoitus rauhoituu ja kosteus palautuu ihon näyttäessä entistä tasaisemman väriseltä. Lift Regard silmänympäryshoito palauttaa elastisuuden iholle samalla tasapainottaen tummia silmänalusia ja turvotusta. Koe itse hoidon lopputulos ja totea sen toimivuus!

ELLA BACHÉ Klassinen ultraäänikasvohoito 90 min., ihon mukaan:
Puhdistaa ihoa syvältä ja kirkastaa ihon väriä. Hoito myös kosteuttaa ihon pintaa, tuo energiaa ja poistaa väsymyksen merkkejä. Se sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito on myös erinomainen tutustumishoito ensimmäiseksi kasvohoidoksi. Ennen hoitoa on huomioitavaa seuraavat rajoitukset:
-pahanlaatuiset kasvaimet/syöpä
-ihollasi on bakteeri-infektio tai avohaavoja
-olet saanut injektiohoitoa kasvoihisi: odotus 6-8 vkoa
-sinulla on leikkausarpia kasvoissa: odotus 3 kk leikkauksen jälkeen.
-raskaus

ELLA BACHÉ Detox ultraääni-ihonpuhdistus 60 min.
Puhdistava klassikkohoito hoitaa mm. nuorta seka- ja rasvaista ihoa. Hoidon tavoitteena on normalisoida ihon toimintoja detox-vaikutuksen avulla. Hoito poistaa iholta kuollutta solukkoa, joka tukkii ihon pinnan. Iho puhdistuu ja sen toiminta normalisoituu, huokoset supistuvat ja bakteerien lisääntyminen vähenee. Ihosta tulee mattapintainen ja se saa kaivattua raikkautta. Tämä hoito sopii hyvin myös miehille. Hoitamattomuus, väsymys, rasitus ja stressi näkyvät myös miesten iholla. Parranajo, säänvaihtelut ja ruokailutottumukset vaikuttavat osaltaan ihon kuntoon. Miesten iho on usein paksumpi ja talin eritys runsaampaa kuin naisilla. Tälle hoidolle on samat rajoitukset kuin Klassisessa ultraäänikasvohoidossa.

ELLA BACHÉ BeautyExpress kasvohoito 30 min.
On erinomainen pikakaunistaja kiireiselle asiakkaalle. Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, virkistävän naamion ja voiteen. Hoito sopii aina, kun iho kaipaa piristystä ja uudistavaa hehkua.

ELLA BACHÉ Lift Regard silmänympäryshoito 60 min.
Aikuisen ihon hoito ja suojaus on silmien ympärillä erityisen tärkeää. Kun keski-ikä lähestyy, ihoa täytyy vahvistaa ja korjata, jotta se pysyy kimmoisana ja nuorekkaampana. Aikuisen silmänympärysihon lifting-hoito yhdistää moderneja tuotteita, menetelmiä ja välineitä. Niillä saadaan näkyvästi kohottava ja silottava vaikutus jo hoidon aikana. Erityisen nautinnollinen hoito sisältää myös kevyen hieronnan, mikä lisää rentoutumista ja tukee hoidon tehoa. Lift Regard-hoito sarjahoitona joka kuudes hoito ilmainen ja 1 hoito/vko. Ikäsuositus 30+

ELLA BACHÉ SensiBeautics kasvohoito 90 min.
Herkkä iho tarvitsee aina erityishoitoa. SensiBeautics-hoito sopii erityisesti herkälle, reagoivalle ja punoittavalle iholle. Ella Baché-laboratoriossa kehitetty Probioskin-yhdiste tuo herkälle iholle samat hyödylliset maitohappobakteerit, joilla olemme huolehtineet vatsan hyvinvoinnista jo pitkään. Probioskin-yhdiste sisältää kasviuutteita ja maitohappobakteereita, jotka rauhoittavat herkkää ihoa ja vahvistavat sen luonnollista suojaa ärsytyksiä vastaan. Hoidon lopputuloksena on pehmeä, rauhallinen ja kauniin värinen iho. Erittäin rentouttavassa SensiBeautics-hoidossa on kaksi erikoisuutta: ruusukvartsirullalla tehtävä hieronta ja mustikkaa sisältävä, viilentävä ja rauhoittava vaahtonaamio. Ruusukvartsirulla stimuloi lymfa- sekä verenkiertoa. Hoito aloitetaan Ella Moment Welcome-tervetulohieronnalla: syvähengitys, rauhoittavat painannat ja rauhoittavat keinutukset ja lopetetaan Ella Moment Wake up-loppuvirkistyshieronnalla: jalkojen painannat, käsien ja selän venyttely. Ikäsuositus 30+

ELLA BACHÉ Total lift kasvohoito 90 min.
Hyvin tehokas ja kokonaisvaltainen hoito kasvoille, silmän- ja huulenympärysiholle, kaulalle sekä dekolteelle. Hoito aloitetaan Ella Moment Welcome-tervetulohieronnalla: syvähengitys, rauhoittavat painannat ja rauhoittavat keinutukset ja lopetetaan Ella Moment Wake up-loppuvirkistyshieronnalla: jalkojen painannat, käsien ja selän venyttely.
Anti-age kasvohoito silottaa juonteita, kiinteyttää ja vahvistaa ihoa. Aikuiselle naiselle-ennen vaihdevuosia ja vaihdevuosien aikaan ja sen jälkeen. Hoito vähentää lihasjännitystä ja antaa suojaavan vaikutuksen. Kasvohoito tehostetaan uudenlaisella ridoki micro-vibrant värähtelylaiteella. Ridokin stimulointipää aktivoi toimintaa uudistaen ihoa ja lymfapää parantaa ihon aineenvaihduntaa. Molemmat edistävät tehoaineiden imeytymistä ja vaikutuksia. Hoitotuloksena on napakoitunut ja kiinteytynyt iho. Hoito korjaa jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä aktivoiden solutuotantoa ja korjaten kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Se pehmentää ihon ja antaa sille täydellisen kosteutuksen, kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen ja ripauksen ylellisyyttä. Total Lift-hoito on tarkoitettu naisille, jotka haluavat lempeämmän vaihtoehdon esteettiselle kirurgialle. Pitkäkestoinen vaikutus saadaan sarjahoidolla. Ikäsuositus 50+

ELLA BACHÉ Hydra Repulp kasvohoito 90 min.
Kasvohoito, joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille antamaan pitkäkestoista kosteuttavaa ja suojaavaa vaikutusta. Kosteuttava klassikkohoito sopii kuiville ja kiristävän tuntuisille ihoille. Se on loistava erityisesti vuodenaikojen vaihtuessa. Tehohoito vahvistaa ihon omaa suojaa ehkäisten kuivuuden aiheuttamien ryppyjen ja ilmejuonteiden muodostumista. Ihosta tulee raikas, miellyttävän pehmeä, kuulaan värinen ja se saa kosteustasapainonsa takaisin. Hydra Repulp kasvohoito tehostetaan uudenlaisella ridoki micro-vibrant värähtelylaiteella. Ridokin stimulointipää aktivoi toimintaa uudistaen ihoa ja lymfapää parantaa ihon aineenvaihduntaa. Molemmat edistävät tehoaineiden imeytymistä ja vaikutuksia. Hoito aloitetaan Ella Moment Welcome-tervetulohieronnalla: syvähengitys, rauhoittavat painannat ja rauhoittavat keinutukset ja lopetetaan Ella Moment Wake up-loppuvirkistyshieronnalla: jalkojen painannat, käsien ja selän venyttely. Ikäsuositus 30+

ELLA BACHÉ Pur`Aromatics kasvohoito 90 min.
WHO:n mukaan 92% kaikista ihmisistä altistuu ilmansaasteille. Lisäksi ihoa altistaa näyttöpäätteistä tulevaa sininen valo. Niiden vaikutukset näkyvät iholla väsymyksen merkkeinä, tukkeutuneisuutena ja ennenaikaisena vanhenemisena. Syväpuhdistava antioksidanttihoito on kehitetty hoitamaan ja estämään juuri näitä ongelmia. Hoito raikastaa ja puhdistaa ihoa, vähentää musta- ja valkopäiden syntymistä. Kasvohoito myös tasapainottaa liiallista talineritystä ja vapauttaa ihoa epäpuhtaan ihon ongelmista. Tämä antioksidanttihoito ylläpitää tehokkaasti ihon nuorekkuutta ja kosteustasoa sekä ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Lisäksi se suojaa ihoa näyttöpäätteiden sinivalolta ja ilman pienhiukkasilta. Pur`Aromatics-hoitoon sisältyy mm. Masque au Charbon Bulles Èclat kupliva hiilinaamio, joka tekee ihosta säteilevän. Tämä naamio sopii erinomaisesti väsyneille ja rasittuneille ihoille, sillä se poistaa kuona-aineita samalla puhdistaen sitä. Hoito sopii akneen taipuvaiselle-, seka- ja rasvaiselle iholle. Suojaava ja syväpuhdistava antioksidanttihoito sopii kaikille, jotka haluavat paljastaa ihonsa luonnollisen hehkun. Tuloksena on heleän ja virkeän näköinen iho! Hoito aloitetaan Ella Moment Welcome-tervetulohieronnalla: syvähengitys, rauhoittavat painannat ja rauhoittavat keinutukset ja lopetetaan Ella Moment Wake up-loppuvirkistyshieronnalla: jalkojen painannat, käsien ja selän venyttely. Ikäsuositus 30+

Derm Acte-Eksperttihappohoito 60 min.
Derm Acte hoidossa vaikuttavat lääketieteestä tutut ultratehokkaat aktiiviaineet: hyaluronihappo, vitamiinit sekä AHA, BHA ja PHA. Tavoitteena on tarjota näkyviä tuloksia epäpuhtaalle, kosteusköyhälle ja ikääntyneelle iholle sekä ennaltaehkäistä pigmenttimuutoksia. Aktiiviaineet sulautuvat iholle täydellisesti ja vaikuttavat pintaa syvemmällä. Eksperttihappohoitoja on kolme ihon tyypin ja tilanteen mukaan:

- Sebu-Peel: tasapainottava happohoito rasvaiselle iholle
Kiiltävälle, rasvoittuvalle ja/tai epäpuhtaalle iholle kehitetty hoito syväpuhdistaa, supistaa huokosia ja raikastaa. Ikäsuositus 30+

- Youth-Peel: nuorekkuutta palauttava happohoito ikääntyneelle iholle
Ryppyiselle ja veltostuneelle iholle kehitetty hoito häivyttää iän merkkejä, tukee ihon korjautumista ja silottaa. Ikäsuositus 45+

- Uni-Peel: ihon väriä ja rakennetta tasoittava happohoito
Samealle ja epätasaiselle iholle kehitetty hoito silottaa ja kirkastaa sekä häivyttää pigmenttiläiskiä. Ikäsuositus 40+
Ennen hoitoa on huomioitavaa:
-sopii kaikille ihotyypeille ja valoihotyypeille
- happohoitoa tehdään ehjälle, terveelle iholle (iho ei saa olla ärtynyt tai vahingoittunut)
- samaan aikaan tai vähintään kolmeen päivään hoidon jälkeen ei saa käyttää muita kuorintoja tai ihoa ohentavia tuotteita
- happohoitokuurin aikana sekä viikon ajan sen jälkeen iho tulee suojata huolella auringolta (käytä aurinkosuojaa, suojaavia vaatteita ja välttä auringolle altistumista)
- happohoidon jälkeen suositellaan käytettäväksi kotihoitotuotteita, jotka ylläpitävät hoitolassa tehdyn toimipiteen tuloksia ihanteellisella tavalla.

Derm Acte-Eksperttihappohoito sarjahoitona joka toinen viikko kolmen kuukauden ajan ja joka kuudes hoito ilmainen. Ylläpitohoitona yksi happohoito tarpeen mukaan useita kertoja vuodessa.

 

MICRONEEDLINGPEN-mikroneulaushoito 60 min.
MicroneedlingPen-mikroneulaus on uuden tason hoito. Mikroneulaushoito on kehitetty hoitamaan ja uudistamaan kasvojen ja vartalon ihoa. Mikroneulaus perustuu ihon omaan kykyyn ravita ja hoitaa itseään. Laiteen nelapää tekee pieniä mikrokanavia ihoon, joka aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mikrokanavien avulla hoidossa käytettävät aineet saadaan imeytymään syvälle ihoon, joka lisää hoidon vaikuttavuutta ja antaa välittömän liftavan vaikutuksen iholle. Säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon. Tällä uudella tekniikalla voidaan hoitaa myös arat alueet kuten silmän- ja huultenympärysiho. Sopii kaikille ihotyypeille! Mikroneulauksen hoidettavat alueet:
-pienet arvet ja aknearvet
-raskausarvet
-pigmenttihäiriöt
-juonteet ja syvät rypyt
-veltostunut iho
-auringon vaurioittama iho
-isot huokoset
Mikroneulaushoitoa ei saa tehdä, jos on:
-tulehdukset ja kuume
-raskaus ja imetys
-kemoterapia ja sädehoito
-sydämen toimintahäiriöt ja tahdistin
-diabetes
-veren hyytymisen ongelmat
-hormonikorvaushoito (yksilöllistä)
-tehty kemiallinen kuorinta lähiaikoina (varoaika 1kk)
Mikroneulauksen jälkeen on täkeää, että asiakas noudattaa tarkasti hoidon jälkeisiä kotihoito-ohjeita: iho täytyy suojata auringolta muutaman päivän ajan hoidon jälkeen. Auringonottoa, meikkiä tai saunassa käymistä ei suositella. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen näkyy tuloksia, mutta paras ja pysyvä hoitotulos saadaan sarjahoidolla, esim. 6 kertaa noin 3-4 vkon välein. Sarjahoitona joka kuudes hoito ilmainen. Hoito sisältää decolteen, kaulan ja kasvojen käsittelyn.

DIAMOND MICRODERM-timanttihiontahoito 60 min.
Timanttihiontahoito on uuden teknologian hoito. Kaksoisvaikutteinen teknologia kuorii ihoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti samalla kun imuhieronta aktivoi solujen toimintaa. Timanttihionta kuorinta poistaa hellävaraisesti kuolleita ihosoluja ja aktivoi ihoa uudistumaan luonnollisella tavalla. Imuhieronta (kevyesti liftaava hieronta alipaineen avulla) aktivoi ääreisverenkiertoa, stimuloi kollageenin tuotantoa ja jättää iholle hoidetun kiinteämmän tunteen. Hoito sopii kaikille ihotyypeille myös selän ihonpuhdistukseen. Erityisesti:
-epäpuhtaalle, tukkoiselle ja samealle iholle
-ihon tasoittamiseen (esim. aknearvet ja pigmentaatio)
-kiinteyttämään kasvojen ääriviivoja
-kirkastamaan ja heleyttämään ihoa
Timanttihionnan jälkeen iho on raikas, pehmeä ja nuorekkaan näköinen. Pysyvämmän tuloksen saadaan sarjahoidolla. Timanttihiontahoito sarjahoitona joka kuudes hoito ilmainen ja 1 hoito kahden viikon välein. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionta-käsittelyn, tehoseerumin, naamion sekä voiteen.

RADIOFREKVENSSI (RF)-radiotaajuushoito 30min.
Radioaaltoihin ja lämpöenergiaan perustuva hoitomenetelmä tiivistää ja silottaa ihon pintaa samalla aktivoiden ihon toimintoja ja parantaen kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Radiotaajuuslaitetta käytetään kasvojen alueiden pikaliftaukseen sekä kokonaisvaltaiseen kasvojen kunnon kohottamiseen, juonteiden madaltamiseen, nestekertymien poistoon ja ihon kimmoisuuden lisäämiseen. Hoidettavat alueet: koko kasvot, otsa ja silmänympärysiho, posket ja leuan alue, kaula ja dekoltee. Hoidon kesto riippuu alueesta ja hoitosuunnitelmasta. Hoidon tuloksen näet heti, mutta sarja- ja yhdistelmähoidoilla saat lopputuloksesta pitkäkestoisen. Sarjahoidot 4-6 hoitoa 2 viikon välein. Hoitosarjan jälkeen ylläpitohoidot 4-6 viikon välein. Tätä hoitoa ei tehdä seuraavissa tapauksissa:
-ihosairaudet, kasvaimet, tulehtunut iho tai tuoreet arvet
-infektiot (herpes)
-raskaus
-epilepsia
-sydämentahdistin tai muut laitteet kehossa (insuliinipumppu)
-sydämen vajaatoiminta tai rytmihäiriöt
-syöpä tai kemoterapiahoidot
-kasvoille on tehty täyteainehoitoja (varoaika 6 viikkoa)

IHONHOITO-OPASTUS 60 min.
Haluatko oppia hoitamaan ihoasi oikein eri vuodenaikoina ja elämänvaiheessa? Mitä ihosi kaipaa juuri nyt? Haluatko saada konkreettisia ja kestäviä tuloksia jonkin iho-ongelman hoitamisessa? Haluatko ylläpitää ihosi elinvoimaisena ja heleänä iän tuomista  haasteista huolimatta? Haluatko ostaa aiheettoman lahjan läheisellesi, joka haaveilee kauniista ihosta?

Tarjoan kauneushoitolassani ihonhoito-opastus palvelua, jonka avulla viet ihonhoidon uudelle tasolle. Opit todella tuntemaan oman ihosi ja ymmärtämään mitkä tekijät vaikuttavat sen kuntoon. Opastuksen avulla saavutat askel askeleelta terveemmän ja kauniimman ihon! Iho-opastukseen kuuluu:
- ihosi tilan ja tarpeiden analysointi ja seuranta
- ihosi kuntotesti Microscope-laiteen avulla
- neuvonta ja opastusta
- sinulle räätälöity ihonhoidon suunnitelma
- etuja ja alennuksia ihosi tarpeisiin valituista tuotteista

Haluatko tietää, mitä kaikkea ihon pinnan alla piilee? Microscope-mikrokamera tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa pintaa syvemmälle ja mm. puuttua ongelmiin ennen kuin ne tulevat näkyville ihon pinnalle. Hyvin valaistulla laitteella päästään tutkimaan ihoa läheltä. Päivävalotilassa näkyvät esim. ihon pinnan rypyt ja juonteet, ihohuokosten erilaiset tukkeumat, ihon sävy ja epätasaisuus. Iholla erottuu tarkasti kuivat ja rasvoittuvat kohdat sekä auringon aiheuttamat valovauriot. Laitteen sisällä on kamera, jonka avulla asiakas näkee oman ihon kuvassa koko analyysin etenemiseen ajan. Lopuksi ihoanalyysin perusteella koostetaan asiakkaalle oma yksilöllinen ihonhoitorutiini, näin opit tuntemaan ihosi tarpeet. Halutessasi, voit ottaa erikseen Microscope-ihoanalyysin valitsemallesi kasvohoidon yhteydessä tai lisäpalveluna myös meikkiopastusta.