Lymfa

Lymfa

LINFO ENERGY-lymfaterapiahoito 60 min.
Tuloksellinen, terveyttä ja hyvinvointia edistävä vartalohoito lymfa- ja magneettiterapialla. Linfo Energy on paineterapiaan perustuva laite joka tehostaa imukudosnesteiden poistumista hierontavaikutuksen avulla.

Noin 70% meistä kärsii huonon aineenvaihdunnan ja verenkierron aiheuttamista muutoksista kehossaan. Muutosten takana voivat olla selluliitti, tukkoisuus, alaraajojen särky, suonikohjut, ristiselän arkuus, turvotus, neste- tai kuona-ainekertymät ja yleinen väsymys.

Linfo Energy- hoito on syntynyt lääketieteellisen tutkimustyön pohjalta palauttamaan kehon aineenvaihdunnan ja verenkierron luonnolliseen ja toimivaan tasapainoon. Linfo Energy vaikutukset: elvyttää verenkiertoa, poistaa kuona-aineita, vahvistaa kudoksia, ehkäisee sellulliittiin liittyvien epätäydellisyyksien muodostumista, vähentää turvotusta, helpottaa rentoutumista sekä lievittää lihaskramppeja. Hoidolla voidaan myös korvata tilapäistä tai terveydentilasta johtuvaa liikunnan puutetta. Tämä hoito soveltuu kaiken tyyppisten asiakkaiden hoitoon. Hoidossa on valittavana kahdeksan eri hoito-ohjelmaa ja säädettävät lymfapaineet. Hoito-ohjelmat ovat:

Kuona-aineiden poisto: poistaa kehosta ylimääräiset nesteet ja kuona-aineet. Vähentää maksan ja munuaisten rasitusta.

Mikroverenkierron parantaminen: lisää kudoksissa olevan hapen määrää ja auttaa laskimoiden hiilidioksidin poistumista. Ehkäisee suonikohjujen syntymistä.

Vartalon muokkaus: stimuloi ja kiinteyttää lihaksia sekä jänteitä vahvistaen sidekudoksia.

Raskauden aikana: vähentää ja ehkäisee turvotusta, raskausarpien syntymistä ja suonikohjuja.

Raskauden jälkeen: nopeuttaa raskauden jälkeistä palautumista vaikuttaen hormoneihin.

Ennen ja jälkeen leikkausten: ehkäisee nestekertymiä, palauttaa pintaverenkierron ja nopeuttaa toipumista.

Vaihdevuodet: stimuloi verivarastojen siirtymistä luista ihoon, vähentää hormonaalisten vaihteluiden aiheuttaman rasvakudoksen syntyä.

Hyvinvointia väsymykseen: poistaa väsymyksen tunteen, parantaa verivarastoja vatsalihaksissa ja alaselän alueella.

Lymfasukat ja jalkaterät täyttyvät hoidettavan ongelman mukaisesti rytmikkäästi ilmalla ja suorittavat lymfaavan hieronnan 60 minuutin ajan. Rytminen lymfa hoitaa ja samalla rentouttaa. Lymfa Energy-terapiahoito voidaan tehdä sellaisenaan tai voidaan yhdistää myös kasvohoitoon. Linfo Energy-hoitoa ei suositella, jos on: paikallinen tulehdus, epilepsia, laskimo- tai verisuonitulehdus aktiivisessa vaiheessa, kasvaimet (väh. 5 vuotta leikkauksesta, paitsi lääkärin luvalla, jolloin laitteen valmistaja ja maahantuoja vapautetaan vastusta) tai viimeaikaiset leikkaukset (avohaava 40 päivää leikkauksesta, paitsi pätevän lääkärin luvalla). Hoitoa voi tehdä ilman magneettiterapiaa: raskauden ja imetyksen aikana, jos on kuparikierukka, metalliproteesit tai osat, munasarjakystat ja sydämentahdistin tai sydänsairaus.

Sarjahoitona joka kahdeksas hoito on ilmainen.